AANBOD


Voetreflexologie

lichaam en geest in balans

Lichaamsmassage

voor een ontspannen lichaam en geest

Zwangerschap & mama

aandacht voor jou in deze bijzondere periode


VOETREFLEXOLOGIE

lichaam en geest in balans

 

Integrale voetreflexologie

Ieder van ons heeft een zelfgenezend vermogen dat ons continue in balans probeert te houden. Bij aanhoudende stress, onrust en ongezonde leefstijl raakt dit systeem echter uit balans en kunnen zich eerste symptomen voordoen. 
Dit zijn belangrijke signalen die ons lichaam ons geeft maar vaak (h)erkennen we deze niet en blijven we maar doorgaan, met alle gevolgen vandien.
Tijdens een sessie voetreflexologie versterk ik jouw zelfgenezend vermogen van binnenuit en proberen we te achterhalen wat deze symptomen jou in je leven komen vertellen als signaal.

HOE WERKT HET?

Door druk en wrijving worden de reflexzones en drukpunten op de voeten bewerkt. Onze voeten zijn heel gevoelig vanwege de aanwezigheid van bijzonder veel zenuwuiteinden, ons lichaam is immers een systeem waarin alles razendsnel met elkaar communiceert via (onder andere) zenuwbanen.
De geprikkelde zenuwuiteinden geven een reactie in de overeenstemmende organen en lichaamsdelen die allemaal in verbinding staan met elkaar. De celstofwisseling verbetert en je krijgt een betere doorbloeding en afvoering van afvalstoffen en eventuele verstoringen in het energiesysteem worden opgeheven. Je ervaart een aangename ontspanning en geleidelijk aan zal je lichaam zich herstellen.


De eerste sessie + intake duurt 75 minuten en kost € 75.
De vervolg sessie(s) duren 60 minuten en kosten € 60.

Voor een optimaal en langdurige effect bied ik een kuur aan van 5 sessies en dit kost  € 270 (exclusief eerste sessie)  Gedurende 5 opeenvolgende weken doen we 1 volledige sessie van 60 minuten per week.

 

Praktische info

- Bij het maken van je allereerste afspraak zal ik je via mail een intake formulier doorsturen dat je mag invullen en terugsturen.  Zo kan ik het eerste consult voorbereiden en kunnen we de tijd van de sessie optimaal gebruiken.

- Bij elk (vervolg)bezoek neem ik tijd om te luisteren naar jouw wensen en noden.

- Voor je eigen comfort draag je best loszittende kleding. Ik behandel beide voeten tot aan de knieën.

- Het langdurige effect van voetreflexologie is in het algemeen na 5 sessies merkbaar.

- Voor een preventieve werking voor je gezondheid is 1 sessie om de 6 tot 8 weken voldoende.

- Voetreflexologie vervangt in géén geval een medische behandeling. Er wordt géén diagnose gesteld. Indien nodig wordt je doorverwezen naar een arts.

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24u op voorhand zonder kosten.


LICHAAMSMASSAGE

weldadige ontspanning voor lichaam & geest

 

Ontspannende massage

Puur relaxen. Laat alle spanningen los. Keer terug naar de stilte in jezelf. Verbind je weer met je eigen vrouwelijke ritme.


Keuze uit een massage van

75 minuten € 75
90 minuten € 90

   

Praktische info

- Bij elk bezoek neem ik tijd om te luisteren naar jouw wensen en noden.

- Jouw comfort is prioriteit, ik voorzie een aangename warme ruimte en massagetafel met voldoende handdoeken, dekentje en kussens.

- Een warm bad/douche bij je thuis voorafgaand een massage versterkt de werking ervan.

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24 u op voorhand zonder kosten.


ZWANGER & MAMA

de meest bijzondere periode in het leven van een vrouw

 

Voor de bevalling


Zwangerschapsreflexologie

Een zwangerschap is één van de meest intense periodes in het leven van een vrouw.
Zwangerschapsreflexologie helpt je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten, lichamelijk én geestelijk, te verlichten. Het is ook een goede voorbereiding op de bevalling.

Voetreflexologie kan ook bij kinderwens als voorbereiding op een zwangerschap.


De eerste sessie + intake duurt 75 minuten en kost € 75.
De vervolg sessie(s) duren 60 minuten en kosten € 60.

Voor een optimaal en langdurige effect bied ik een kuur aan van 5 sessies en dit kost € 270 (exclusief eerste sessie).  Gedurende 5 opeenvolgende weken doen we 1 volledige sessie van 60 minuten per week.

 

Zwangerschapsmassage

Een ontspannend moment helemaal voor jou en je baby’tje!

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage met warme olie. Terwijl je op je zij ligt worden je rug-nek-schouders gemasseerd.  Verder heb ik ook aandacht voor je hoofd, armen/handen, benen/voeten en eventueel je buik/bekken.

Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten en ook geestelijke en emotionele spanningen, die je eventueel ervaart, verminderen. Doordat je helemaal tot rust komt heeft je zwangere lichaam de mogelijkheid zich aan te passen. Door de ontspanning kan je de zwangerschap bewuster beleven en is er minder aanmaak van stresshormonen. De massage verbetert bovendien de doorbloeding in je lichaam, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel jou als je baby’tje.

 
Keuze uit een massage van

75 minuten € 75
90 minuten € 90 (massage gecombineerd met zwangerschapsreflexologie)

  

Praktische info

- Vanaf de 14de week kan je optimaal genieten van zwangerschapsreflexologie/massage.

- Heb je twijfels of kent je zwangerschap een bijzonder verloop overleg dan eerst met je arts of zwangerschapsreflexologie/massage geschikt is voor je.

- Er zijn voldoende handdoeken, dekentjes en kussens aanwezig om het je zo aangenaam mogelijk te maken.

- Neem thuis gerust thuis al een warm bad/douche, dit versterkt de werking van een massage.

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24u op voorhand zonder kosten.

 

Na de bevalling


Postnatale reflexologie

Na de bevalling helpt postnatale reflexologie je om weer op kracht te komen en sneller de balans in je leven terug te vinden.
De bevalling vereist enorme hoeveelheden fysieke en emotionele energie en alle nieuwe moeders hebben de tijd nodig om te herstellen van de bevalling. Door de moeder tijdens het 'vierde trimester' te ondersteunen, te voeden en te koesteren, kan ze goed herstellen en zich goed voelen na de geboorte van haar baby.

Regelmatige reflexologie kan helpen om hormonen in balans te brengen en het energieniveau te verhogen, waardoor het gevoel van algemeen welzijn verbetert.
Onderzoek heeft aangetoond dat reflexologie uitstekend is voor het in stand houden of vergroten van de melkaanvoer, het versterken van de binding en het helpen verminderen van de effecten van postnatale depressie.

De postnatale periode is de periode die loopt vanaf de bevalling tot 6 à 8 weken later.  De eerste sessie kan al zo snel als je voelt dat je er klaar voor bent, binnen de eerste week na de bevalling zou ideaal zijn.
Vervolg sessies kunnen daarna wekelijks gepland worden, eventueel kunnen kortere sessies overwogen worden, dit is bespreekbaar. 

Jouw pasgeboren baby’tje is steeds welkom, en dit wordt zelfs aangemoedigd zodat moeder en baby dicht bij elkaar blijven wat de ontspanning bevordert.  Je baby’tje wordt op een veilige manier op jouw borst of in jouw armen gelegd, ondersteund door comfortabele kussens.  Verschonen en voeden is uiteraard iets wat op elk moment kan gebeuren.

Als je gebruik wil maken van postnatale voetreflexologie en je nog geen zwangerschapsreflexologie/massage bij mij deed, mag je mij zo snel mogelijk een seintje geven.


De eerste sessie + intake duurt 75 minuten en kost € 75.
De vervolg sessie(s) duren 60 minuten en kosten € 60.

Voor een optimaal en langdurige effect bied ik een kuur aan van 5 sessies en dit kost € 270 (exclusief eerste sessie).  Gedurende 5 opeenvolgende weken doen we 1 volledige sessie van 60 minuten per week.

 

Nieuwe Mama massage

Heerlijk genieten van een momentje hélemaal voor jezelf. Complete aandacht voor jou als nieuwe mama. Het duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar voordat je volledig bent hersteld van een bevalling. De zachte, ontspannende massage ondersteunt het herstelproces na de bevalling. Afvalstoffen en vocht worden sneller afgevoerd en de elasticiteit van het bindweefsel herstelt sneller.

Het is een zachte massage waarbij je op je zij en rug ligt, zodat er geen druk op de voorkant van je lichaam is.  Ik heb extra aandacht voor rug-nek-schouders, en andere noden van het moment.


Keuze uit een massage van

75 minuten € 75
90 minuten € 90 (massage gecombineerd met postnatale reflexologie)

 

 Praktische info

- Een Nieuwe Mama massage kan vanaf 4 weken na een vaginale bevalling en vanaf 6 weken na een keizersnede.

- Er zijn voldoende handdoeken, dekentjes en kussens aanwezig om het je zo aangenaam mogelijk te maken.

- Neem thuis gerust thuis al een warm bad/douche, dit versterkt de werking van een massage..

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24u op voorhand zonder kosten.


Alle prijzen zijn geldig tot en met 31/12/2021.

    Complete Care Instagram

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

© 2021 Complete Care. Alle rechten voorbehouden. Designed By Complete Care