Is het moeilijk voor je om te ontspannen en het stil te maken in jezelf? 
Blijf je vastzitten in belemmerende patronen of overweldigende emoties? 
Wil jij meer leven volgens je ware natuur, met passie en creativiteit?

Dan kan holistisch massagewerk voor jou de sleutel zijn.

Ben je zwanger of pas bevallen?

KLIK HIER

Holistisch massagewerk voor vrouwen

Ik ben Babette, en met mijn 20+ jaar massage-ervaring ben ik gepassioneerd door holistisch massagewerk voor het vrouwenlichaam.  Ik heb de afgelopen jaren ontelbare moedige vrouwen mogen ontmoeten om hen te ondersteunen op hun weg van zelfontwikkeling en hun verlangen naar authentiek leven vorm te geven.

Het vrouwelijk principe

In de moderne wereld is er weinig ruimte voor het vrouwelijke.  Het principe dat – samen met het mannelijke balans houdt – en gaat over het naar binnen keren, over voelen, over stilte, overgave, donkerte en het cyclische ritme.

De huidige maatschappij wordt gedomineerd door een overwicht van mannelijke energie, en uit zich in een prestatiemaatschappij die zich richt op actie, doelgerichtheid en zijn lineair karakter.  Daardoor is de balans ver te zoeken…

Dit heeft gevolgen, vrouwen raken uitgeblust en voelen zich overweldigd door hun omgeving, emoties en beperkende gedachten en hebben veel kans om de zin en vervulling in hun leven te verliezen.

Holistisch massagewerk helpt om uit het hoofd te zakken en weer zachtheid in het lichaam te brengen.  Er wordt een ruimte gecreëerd om te kunnen zijn, gewoon ‘jij’, als vrouw, met alles wat jij bent. Het geeft je de mogelijkheid om controle los te laten zodat jij je innerlijke zelf kan laten ontwaken.  Zodat jij kan wortelen in jouw lichaam – bekken en buik.  Zo ontwikkel jij kracht en vertrouwen om vanuit deze natuurlijke staat te leven volgens jouw vrouwelijke cyclisch ritme. 

Bekijk de 1:1 sessies Ga naar Zwanger & Mama