Op de futon – over je kleding heen 

Jij ligt comfortabel op een zachte mat met comfortabele kleding aan. Het liggen op de mat laat je makkelijker aarden doordat je je kan overgeven aan de zwaartekracht.

 Met aanwezige aanraking en bewustzijn maken we een reis door jouw lichaam en raken we de verschillende lagen aan van alles wat jij bent – oa. het fysieke, emotionele en mentale lichaam. 

Door druk en ritme in bepaalde zones van je lichaam toe te passen kan de lading die daar vasthoudt naar buiten komen in de natuurlijke taal van het lichaam. Het lichaam liegt nooit. Het stelt je in staat om oude verhalen los te laten en je over te geven aan de mooie stroom van het leven. 

Je leert jezelf beter kennen, en we gaan samen ontdekken waar je uit verbinding gaat, waar het spannend wordt, waar er weerstand zit en waar je blokkeert. Dit inzicht kan heel verhelderend zijn en kan je verder op weg helpen op jouw pad van zelfontwikkeling en om jouw grote levensdroom te verwezenlijken.

Ladingen van spanning, stress en onderdrukte gevoelens uit het verleden worden opgeslagen in onze lichaamscellen, tot we er klaar voor zijn om ons volledige potentieel vrij te maken. Door je uit te nodigen in vrije expressie van je lichaam, doorvoelen en integreren geef je jezelf meer ruimte, rust en stabiliteit in je leven.

WAT MAG JE VERWACHTEN

VOOR DE MASSAGE 

Als je voor de eerste keer komt dan krijg je na je boeking een email met een intakeformulier, zo kan ik me voorbereiden op jouw komst en kunnen we de tijd van je bezoek optimaal benutten.
De eerste sessie maken we even kennis en stemmen we goed af, daardoor zal die gemiddeld 15 minuten langer duren dan normaal.

Het is belangrijk om voor de sessie geen grote maaltijd te eten.
Deze massage wordt over je kleding heen gegeven, dus trek iets loszittend en comfortabel aan.
Hoewel het aangenaam warm is in de praktijk met vloerverwarming kan het, zeker in de koudere maanden, aangenaam zijn om een warme trui of vest en warme sokken te voorzien.

NA DE MASSAGE 

Na de massage geef ik jou even de tijd om dat wat je gevoeld hebt te integreren.
Het is aangeraden om na een massage voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en (eventueel nog) een lichte maaltijd te nemen.
Een massage kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Je kan een losse sessie boeken óf meerdere sessies voor het gewenste resultaat.

Een blijvende verandering vraagt tijd, toewijding en innerlijk werk. Als je echt de bereidheid voelt om dieper te duiken is het aanbevolen om meerdere sessies te nemen in een traject aan een voordeliger tarief. Dit traject kan je aankopen bij je bezoek.

Maar een losse sessie is zeker niet zinloos. Het kan een kennismaking zijn en met wat het mogelijk al in beweging zet kan je zelf - een tijdje - aan de slag.

JOUW INVESTERING 

Losse sessie:

€ 100 – 90 minuten


Meerdere sessies:

traject van 3 sessies € 285 – geldig voor 4 maanden
traject van 5 sessies € 450 – geldig voor 7 maanden 
traject van 10 sessies € 850 – geldig voor 12 maanden 

Maak hier een afspraak